Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Christmas-shopping in Mill

Komende vrijdag 14 december is het weer Christmas-shopping in Mill. De meeste winkels zijn tot 22.00 uur open en horecabedrijven zoals gebruikelijk op vrijdagavonden uiteraard langer. Vanaf 17.00 uur zijn er bij diverse ondernemers extra leuke aanbiedingen, proeverijen en speciale acties. In Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat is van 17.00 uur tot 22.00 uur een gevarieerde kerstmarkt te vinden met zowel ondernemers als hobbyisten.


Deelnemers

Open zijn die vrijdagavond o.a. oliebollenkraam Gebroeders Regter, Eten & Zo, Batterijshop Mill, Pets Place Boerenbond, Buitengewoon Kado, Rijwielhandel ’t Snuutje, Hema, Paso Fashion, Jos Vissers Meubelen, Kruidvat, Berends Bloemsierkunst, TerStal, Cultureel Centrum Myllesweerd, Victory Hermode en Maarten Manders de echte bakker. Ook Skinmasters en Medic Vedic aan de Wilhelminastraat in Mill hebben de deuren geopend. Zij staan

echter ook op de kerstmarkt in Myllesweerd. Maar verder kan men ook terecht bij The Florist, Ixies, Jan Linders, Optiek Paul van den Dries en diverse andere ondernemers hanteren deze avond hun gebruikelijke openingstijden.


Buiten

Diverse ondernemers zullen ook buiten zorgen voor sfeer en gezelligheid. Scouting Mill zal namens het Ondernemers Collectief Mill in het centrum van Mill (zolang de voorraad strekt) glühwein, chocolademelk en marshmallows uitdelen. Ook staat er die avond een draaiorgel wat zal zorgen voor sfeervolle muziek in het Millse centrum. Dus graag tot ziens in Mill!

Datum

14  vrijdag 14 december 2018 om 17.00 uur

Website en social links

www.ocmill.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie