Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Twee live bands bij Café Royal Mill

Op zaterdagavond 1 december presenteert Café Royal aan de Kerkstraat in Mill een muzikale avond met 2 live bands. Dat met The Founding Fathers en Minority. Het start er allemaal om 22.00 uur en de toegang is uiteraard helemaal gratis.


The Founding Fathers

Uit een aantal gedreven muzikanten is The Founding Fathers ontstaan. Verbonden door een grote voorliefde voor de klassieke rockstukken van o.a. Bad Company en The Cult, covert deze band met groot plezier nummers van de grondleggers van de rock. 

Gesteund door grootste fan Marcel (eigenaar bij vaste repetitieplek 't

Vossenhol) heeft de band in slechts een paar maanden tijd een repertoire opgebouwd om de vingers bij af te likken. Thin Lizzy, Motorhead, Steppenwolf, Foo Fighters, Black Sabbath, alle grote hits van nu en welleer komen voorbij. 

The Founding Fathers geeft een waardige ode aan de grootvaders van de rock. 


Minority

Vanaf de vroege jaren 90 maakt Green Day al furore in het rockcircuit. Met hits als Basket Case, American Idiot en Boulevard of Broken Dreams is Green Day zonder twijfel een van de meest succesvolle bands die ooit zal bestaan.

Minority is een jong trio dat geïnspireerd raakte door de mannen uit

Californië en zo ontstond al snel het idee om een band te vormen die enkel en alleen covers speelde van Green Day. Minority is daar uitgegroeid en zij zijn begonnen op de manier waarop het eigenlijk ook hoort: lekker met zijn drieën raggen in een oude schuur en met

een ongelofelijke hoeveelheid drive en jeugdig enthousiasme. 

Ga er eens goed voor zitten en geniet van alle bekende (en minder bekende) nummers die voorbij komen. Minority zal je terugbrengen naar de gloriejaren van de poppunk!

Datum

1  zaterdag 01 december 2018 om 22.00 uur

Adres

Café Royal

Kerkstraat 35

5451 BM Mill

advertentie