Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Delamice in ’t Lagerhuis Mill

Elke derde zondagmiddag van de maand is er live semi-akoestische muziek geprogrammeerd bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Op 18 november is dat met de muzikale broers Verstraten. Onder de naam Delamice zijn zij er vanaf 16.00 uur te horen en zien. Toegang is helemaal gratis.


Delamice

Delamice bestaat uit drie brave broers die hun hele leven al (met) muziek spelen, van reggae tot punk, van blues tot funk. En hoewel ze dat in allerlei andere bands en projecten nog steeds doen, willen ze als Delamice vooral … mooie meezingliedjes maken! Denk daarbij aan sleutelwoorden als heartbreaking tearjerkers, sing-along evergreens, beautiful ballads, close harmony, sweet sixties & fifties, sentimental journey en meer.


Delamice speelt in een simpele maar effectieve bezetting van gitaar en bas en soms een tingeltangel. En drie klaterende kelen natuurlijk. Delamice nodigt uit tot lekker luisteren maar ook tot luidkeels meezingen. Hiervoor zorgen de in Mill geboren en getogen broers Erik Verstraten die zingt en gitaar speelt, Harm Verstraten die zingt en tamboerijn en kazoo speelt en Peter Verstraten die zingt en bast.


Agenda

Zondag 18 november 2018 - Delamice

Zondag 16 december 2018 - Two Stools

Zondag 21 januari 2019 - NixMoet

Zondag 17 februari 2019 - Unplugged Rebbels

Zondag 17 maart 2019 - Close 2 Harmony

Zondag 21 april 2019 - Tribute Rolling Stones

Zondag 19 mei 2019 - Jori van Gemert


Meer weten, like dan de Facebookpagina en check de website!

Datum

18  zondag 18 november 2018 om 16.00 uur

Website en social links

www.lagerhuismill.nl

Adres

Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill