Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rondje Vooraf in Mill

Zondagmiddagen kunnen soms erg rustig en druilerig zijn. Maar de

zondagmiddag van 4 november kan, er heel anders uit zien voor u. Op deze middag organiseert het feestorkest van Mill, Toeternietoe, een feestelijk evenement in City Resort aan de Hoogveldseweg in Mill.

Na de organisatie van 'Parkfeest' en 'de Sound of Joeks' in de afgelopen jaren, stort dit actieve orkest zich dit jaar op het 'rondje vooraf'. Een week voor de officiele start van het carnavalsseizoen biedt Toeternietoe de mogelijkheid om alvast warm te draaien. Nu betekent dit niet dat als u allergisch bent voor mannen met veren op hun hoed, dat het rondje vooraf niet geschikt voor u zal zijn. Als u zin heeft in een gezellige middag met feestelijke en afwisselende muziek, dan is het bezoek aan Fitland deze middag een goede match.

Hoewel Toeternietoe de organisatie van het evenement in handen heeft, zullen zij deze middag niet alleen verzorgen. Negen andere bereidwillige feest/dweilorkesten uit de regio zullen tijdens het rondje optreden. Deze orkesten komen uit alle hoeken van de regio; van de Peelknijnen uit Volkel tot aan de Bent Zonder Vent uit Mill. U kunt dus rekenen op een afwisselend programma geschikt voor het gehele gezin.

Hebt u kinderen? Geen probleem; zij kunnen zich ook goed vermaken. City Resort stelt namelijk speelfaciliteiten voor kinderen ter beschikking. Het rondje vooraf start op zondag 4 november om 13.00 uur en het einde van het programma is om 19.00 uur. Toegang is helemaal gratis

Datum

4  zondag 04 november 2018 om 13.00 uur

Website en social links

Adres

City Resort

Hoogveldseweg 1

5451 AA Mill