Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Musical uitvoering DèDieDèDoen

Ook dit jaar laat de Sint Hubertse musicalgroep DèDieDèDoen van zich horen. Sinds 2008 hebben we ieder jaar een uitvoering gebracht, in een mix van acteren en zang.


Wij zijn nu actief met de voorbereidingen voor onze 11e uitvoering. Deze staat gepland voor vrijdag 26 oktober en zaterdag 27 oktober 2018 in De Jachthoorn. 



Ditmaal zullen wij het stuk "Bajesbonje” opvoeren. Vier mensen, die elkaar niet kennen, worden gearresteerd op verdenking van een bomaanslag. Uiteenlopend als hun karakters zijn, zullen zij het toch met elkaar moeten rooien in de gevangenis. In afwachting van hun proces maken ze kennis met een tirannieke directrice, een louche advocaat en maffe cipiers. Ondertussen zitten de partners van sommige gevangenen ook niet stil. De chaos wordt compleet wanneer een inspecteur van de overheid de gevangenis komt controleren. Tot overmaat van ramp wordt er ook een levensgevaarlijke psychotische patiënt uit het gekkenhuis overgeplaatst naar de gevangenis. Personeel en verdachten hebben er hun handen vol aan…

Momenten

26  vrijdag 26 oktober 2018 om 20.00 uur
27  zaterdag 27 oktober 2018 om 20.00 uur

Website en social links

www.dediededoen.nl

Adres

De Jachthoorn

Wethouder Lemmenstraat 13

5454 GH Sint Hubert