Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Theatervoorstelling: Ma

In Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill worden de meest uiteenlopende theatershows geprogrammeerd. Van dans tot muziek en van cabaret tot indrukwekkende solovoorstellingen. In deze laatste categorie valt de voorstelling Ma, naar het boek van Hugo Borst. Deze wordt op vrijdagavond 12 oktober vanaf 20.15 uur gebracht door Loek Peters.


Ma

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling 'Ma' is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Onlangs is zij overleden. De makers van 'LEEF!' en 'PAAZ' brengen met 'Ma' een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten en moederliefde worden vertolkt door Loek Peters.


Tickets

Reserveer tickets a 19,50 euro (inclusief consumptie) online of haal deze aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 13 in Mill.

Datum

12  vrijdag 12 oktober 2018 om 20.15 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Cultureel Centrum Myllesweerd

Kerkstraat 13

5451 BM Mill

advertentie