Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Pruuf de Herfst

Geniet van een smaakvolle tocht door het kleurrijke landschap rondom De Kuilen en schuif aan bij vijf verschillende culinaire gelegenheden om de herfst ook te proeven. Pruuf de Herfst is de ideale combinatie van bewegen en onderweg lekkere hapjes nuttigen in een mooie omgeving.Op zondag 7 oktober kunt u vanaf 10:00 uur tot 14:00 uur elk uur starten bij De Valkhoeve in Mill aan uw tocht. De wandeltocht is uitgezet tussen vijf culinaire adressen in Mill en Langenboom. Op het startpunt geniet u van de eerste herfstachtige proeverij om vervolgens naar het tweede gastvrije adres te lopen en na vijf adressen en gerechten eindigt u weer bij het beginpunt. De deelnemende eetgelegenheden zijn Het Glaslokaal in Langenboom, De Valkhoeve in Mill, Onder de Kersenboom in Mill, Libre’s Eeterij in Mill en Kookstudio Het MoMent in Langenboom. De wandeltocht is bijna 10 KM lang en voert u door het wisselende landschap in het natuurgebied rondom De Kuilen waar u zult zien hoe de Herfst zich aankondigt.


Succesvolle eerste keer

De culinaire wandeltochten onder de noemer Pruuf het Goeie Leven is een idee vanuit Ontdek Mill. Eerder dit jaar hebben vijf ondernemende dames die lid zijn van dit toeristisch recreatieve platform, het idee opgepakt en de koppen bij elkaar gestoken om samen de eerste editie – Pruuf de Lente – te organiseren. Pruuf de Lente was uitverkocht en bekroond met een gemiddeld cijfer van een 8,6 door de deelnemers. Ook Pruuf de Zomer was een daverend succes. Daarom organiseren Gerdy Nooijen (Het Glaslokaal), Carolien Geurts van Kessel (De Valkhoeve Mill), Anita van Kraay (Onder de Kersenboom), Sandra van Bergen (Libre’s Eeterij) en Monique Nelson (Het MoMent) wederom dit bijzondere evenement.


Dutch Agri Food Week 

Pruuf de Herfst vindt plaats tijdens de Dutch Agri Food Week van 5 tot 16 oktober. In deze week staan in heel Nederland voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel voor onszelf en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd. Het doel van de week is innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding. Kijk voor meer informatie op de website.Reserveren

Heeft u ook zin in een culinaire ontdekkingstocht door Mill en Langenboom? Reserveer dan online uw tickets. Er worden maximaal 100 tickets verkocht, dus wees er op tijd bij. Dieetwensen kunt u bij het reserveren doorgeven. Deelname kost € 35 per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen 50% korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, mits het een hulphond is. Ga naar de facebookpagina Pruuf Het Goeie Leven om uw ticket te reserveren.

U ontvangt dan per e-mail alle informatie.

Datum

7  zondag 07 oktober 2018 om 10.00 uur

Website en social links

dutchagrifoodweek.nl

Adres

De Valkhoeve

Valkweg 11

5451 PX Mill

advertentie