Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Zomerrit Oldtimervriendenclub Klassiek Mechaniek Zeeland

Zomerrit Oldtimervriendenclub “Klassiek Mechaniek Zeeland” eindigt op Zotte Zomer Festival Mill 


Het bestuur van Oldtimervriendenclub “Klassiek Mechaniek Zeeland” organiseert op zondag 8 juli, haar traditionele Zomerrit. Dit met ondersteuning door leden van “Aircooled VW De Peel”. Deze tocht eindigt in het Landschapspark in Mill op het Zotte Zomer Festival.

Zo kort voor de zomervakantie, nog een mooie gelegenheid om met uw oldtimer, of exclusieve auto, wat mooie plekjes in uw eigen omgeving te ontdekken, waar je normaliter niet gauw zult komen. O.a. door de kop van Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Inschrijven kan tussen 10.15 en 11.30 uur, in het centrum van Zeeland bij Kwalitaria Eethuis Tej Tat, Kerkstraat 48, 5411 BA in Zeeland. De start is circa 11.30 uur.


Evenals bij voorgaande ritten, verwacht de organisatie dat er weer zo’n 80 Oldtimers, luxe- en vrachtauto’s aan de start zullen verschijnen voor deze prachtige toertocht. Op de pauzeplaats kunt U eventueel genieten van een heerlijke pannenkoek om vervolgens Uw weg te vervolgen richting het eindpunt, namelijk het “Landschapspark” in Mill, waar geheel in stijl, een aantal nostalgische attracties zijn opgesteld. Daar zijn alle deelnemende oldtimers weer uitgebreid te bezichtigen en kunnen de deelnemers en andere belangstellenden, nog ruimschoots nagenieten met zicht op de auto’s. Daarnaast is er live muziek, circus- en poppenkastvoorstellingen en is er volop de mogelijkheid om onder het genot van een hapje end rankje te genieten van deze dag.Deelname voor leden van KMZ is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een aantal consumptiebonnen en een routebeschrijving. Ook niet-leden met een oldtimer of speciale auto, kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van € 12,00 gevraagd, exclusief de kostprijs € 3,- voor een rallybord. (Vrijblijvend en dit hele jaar geldig) Voor informatie en contact mail: info@k-m-z.nl 

Datum

8  zondag 08 juli 2018 om 10.15 uur

Website en social links

www.zottezomer.nl www.k-m-z.nl

Adres

Oldtimervriendenclub

Beerseweg

5451 NR Mill

advertentie