Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Biergondisch Mill

Speciaal-bierfestival zondag 1 juli in Mill


Onder de naam Biergondisch Mill werd er vorig jaar voor het eerst een bierfestival in Mill georganiseerd. Gezien het grote succes van die editie en de vele positieve reacties kon een vervolg niet uitblijven.


Op zondag 1 juli is het dan ook weer van 14.00 uur tot 20.00 uur tijd voor Biergondisch Mill. Dit alles in de Kerkstraat en de toegang is uiteraard helemaal gratis.


Brouwers

Dit jaar zijn er 8 brouwers met ieder een aantal van hun bieren. De brouwers zijn:

Brouwerij Happy Face

Brouwerij Natte Gijt

Brouwerij Roze Varken

Iron Door Brewing co

Brouwerij Jovius

Brouwerij 7de Hemel

Stramme Kabouter Mill

De Blauwe Knoop Mill


Hoe het werkt

In de Kerkstraat is op zondag 1 juli vanaf 14.00 uur voor 12,- euro (zolang de voorraad strekt) een speciaal Biergondisch Mill bierglas te koop. Hierbij ontvangt men tevens 4 consumptiemunten plus een omschrijving van alle aanwezige brouwers en hun bieren. Uiteraard zijn er ook extra consumptiemunten te koop en is er ook voor de niet bierdrinkers het nodige te bestellen. Het Biergondisch Mill bierglas mag men houden en mee naar huis nemen.


Meer

Maar er is uiteraard meer te beleven die middag. Zo zijn er ook diverse hapjes verkrijgbaar, staat er een springkussen voor de kinderen en is de muzikale omlijsting die middag in handen van Two Stools.


Organisatie

Biergondisch Mill is een activiteit van brouwerij De Blauwe Knoop, Mills Bier Drinkers Gilde, Café Royal, Stichting Activiteiten Mill en het

Ondernemers Collectief Mill. 


Datum

1  zondag 01 juli 2018 om 14.00 uur

Website en social links

www.biergondischmill.nl

Adres

Biergondisch Mill

Kerkstraat

5451 BM Mill

advertentie