Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Brabantse Strade Bianche in Mill

In 2015 organiseerde Wielerclub Mill de 1e Brabantse Strade Bianche. Door de vele positieve reacties is dit sinds die tijd een jaarlijkse activiteit geworden. Op zondag 3 juni wordt deze 4e tocht georganiseerd en kan er gekozen worden uit de afstanden 55, 80 en 120 km. 

Het goed gepijlde parcours leidt u net als de Strade Bianche in Toscane over verharde mooie, rustige wegen en gedeeltelijk over veldpaden in het mooie Brabantse land. De routes zijn geschikt voor zowel de racefiets, MTB en de cyclocrossfiets en is zeer zeker geschikt voor retrofietsen. Hierdoor is het de perfecte voorbereiding voor als u een keer wilt deelnemen aan de échte Strade Bianche, die elk voorjaar verreden wordt. Maar ook als dit niet het geval is kunt u zeker genieten van een bijzondere beleving. Inschrijven kan ter plaatse op zondag 3 juni bij Grandcafé ‘t Lagerhuis in Mill tussen 08.00 uur en 10.00 uur.


Inschrijfkosten 55 km € 6,-- niet NTFU leden, € 5,-- NTFU leden.

Inschrijfkosten 80 en 120 km € 7,-- niet NTFU leden, € 5,-- NTFU leden.Volg op de Facebookpagina van de organisatie “4e Brabantse Strade Bianche” de laatste ontwikkelingen voor deze bijzondere tocht en zij begroeten u graag op 3 juni.

Datum

3  zondag 03 juni 2018 om 08.00 uur

Website en social links

brabantsestradebianche.nl

Adres

Wielerclub Mill

Beerseweg 9

5451 NR Mill

advertentie