Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Millse Pulling: muziek, feest en ronkende motoren

Tijdens het Millse pulling weekend van zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 in Mill staat er veel spektakel, muziek en entertainment op het programma. De klapper van dat weekend is ongetwijfeld het optreden van Daredevils met het feestduo Pap en Pudding in het voorprogramma. Tussen al dat muzikale entertainment door zal DJ Maarten de Groot zorgen voor de juiste muziek. Dit zal gebeuren in een grote feesttent op het evenemententerrein aan de van de Bogaardweg in Mill. Reserveer hiervoor tijdig tickets.


Daredevils

Zaterdagavond 2 juni komen de Daredevils naar Mill. Op hun site is te lezen: “Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!


Pap en Pudding

Maar voor Daredevils het podium beklimmen is het eerst tijd voor Pap en Pudding. Dit Brabantse feestduo is bekend van o.a. Plastieke Annemieke, Dikke Ria, Vroeger was alles beter, Opblaasbare afwasbare Barbara en Loat ze mar komme godverdomme. Zij zullen de feesttent in de optimale stemming brengen voor deze daverende muzikale feestavond.


Pulling

Maar naast al het muzikale entertainment staan dat weekend tractoren en brullende motoren er centraal. Dat begint op zaterdagavond 2 juni om 18.00 uur al met spannende en spectaculaire wedstrijden. Op zondag gaat het door met een echte familiedag. Ook dan vanaf 10.00 uur zullen tractoren hun krachten met elkaar meten maar ook is er die dag voor kinderen het een en ander te beleven.


Kosten

Kaarten zijn voor de zaterdagavond in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15,- euro, aan de kassa kosten ze 19,- euro, mits niet uitverkocht. Een ticket is inclusief toegang tot de pullingwedstrijden op zaterdagavond. Deze starten al om 18.00 uur, het muziekprogramma start 21.00 uur.

De toegangsprijs voor het programma op zondag is 6,- euro. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.


Ticketverkoop

Kijk voor het complete programma en online ticketverkoop op de website.


Momenten

2  zaterdag 02 juni 2018 om 18.00 uur
3  zondag 03 juni 2018 om 18.00 uur

Website en social links

www.millsepulling.nl

Adres

Millse Pulling

Van den Bogaardweg 27

5451 XK Mill

advertentie