Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Asperge Pop-up restaurant Landgoed Tongelaar

Van 13 april tot en met 6 mei gaan we weer genieten van asperge-gerechten en de oogst van het seizoen op Landgoed Tongelaar.

Chef-kok Hans serveert het diner in The Barn. De asperges komen van onze hofleverancier Frank van Lith uit Mill. Vanwege de waterrijke bodem van de Kuilen zijn de asperges van Frank vol van smaak en een begrip in de regio! Wie zeker wil zijn van een plaatsje reserveert alvast een tafel.


Meer informatie over het menu en mogelijkheden voor grotere groepen (ook zakelijk) of catering mail naar Emil: info@smaakmakersmill.nl


Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.




Momenten

13  vrijdag 13 april 2018 om 18.00 uur
14  zaterdag 14 april 2018 om 18.00 uur
15  zondag 15 april 2018 om 18.00 uur
27  vrijdag 27 april 2018 om 18.00 uur
28  zaterdag 28 april 2018 om 18.00 uur
29  zondag 29 april 2018 om 18.00 uur
4  vrijdag 04 mei 2018 om 18.00 uur
5  zaterdag 05 mei 2018 om 18.00 uur
6  zondag 06 mei 2018 om 18.00 uur

Website en social links

https:

Adres

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12 - 16

5451 HS Mill