Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lachen met de Cabaretpoel in Theater Myllesweerd

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. Op vrijdag 6 april speelt De Cabaretpoel vanaf 20.15 uur, Vier keer leuk! in Theater Myllesweerd in Mill.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils.


Op deze avond spelen:

Kitty Goemaat won het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Onder het motto “Lang leve de Positiviteit!” zingt ze positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans.


Chris Verlaan weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren… Maar met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen. Chris won het Schager Cabaret Festival in 2015.


Rake Klappen maakt fysiek inhoudelijk theater. De jongens van Rake Klappen halen hun inspiratie uit circus, commedia, slapstick, sport en dans. Dit geeft een interessante mix waar een sausje inhoudelijkheid overheen wordt gegoten. Laat je omverblazen door de Rake Klappen methode.


Robert Ramaker presenteert de eerste klimaatneutrale cabaretvoorstelling. Geschreven op biologisch afbreekbaar papier, fairtrade koffie en gebaseerd op waargebeurde verhalen. Dit is een waarschuwing. Blijf thuis! Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!


Tickets Voor deze show zijn tickets a 15,00 euro inclusief een consumptie af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook zijn ze op stoelnummer online te reserveren via de website.

Datum

6  vrijdag 06 april 2018 om 20.15 uur

Website en social links

www.myllesweerd.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie