Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

The Beatles Revival live in ’t Lagerhuis in Mill

Op 1e paasdag keren de muzikale jaren van The Beatles terug in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Want dan staat The Beatles Revival er op het programma. De deuren gaan zondag 1 april om 16.00 uur open. Tickets kosten 10,00 euro in de voorverkoop en aan de deur op 1e paasdag 14,00 euro, mits beschikbaar. In het voorprogramma is Close 2 Harmony te horen. Zij brengen iedereen alvast in de juiste sfeer om daarna volop mee te zingen met

alle grote hits van The Beatles. Het belooft een muzikale show te worden die de echte muziekliefhebber niet mag missen.


Beatles Revival

Er zijn meerdere tribute bands die proberen de looks en sound van The Beatles live op het podium te brengen. Maar deze band uit Tsjechië die zondag 1 april (1e paasdag) bij ’t Lagerhuis op het podium staat is volgens vele de beste tribute to The Beatles act van de wereld. Zij stonden op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op

het verjaarsfeest van Queen Elisabeth.


Gelijkenis

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte "stage look" is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.


THE BEATLES REVIVAL - Beatles tribute band

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.


Tickets

Tickets zijn online te bestellen voor 10,00 euro. Mits niet uitverkocht zijn ze op 1e paasdag aan de kassa te koop voor 14,00 euro. Bestel ze online.

Datum

1  zondag 01 april 2018 om 16.00 uur

Website en social links

www.lagerhuismill.nl

Adres

Grandcafé ’t Lagerhuis

Beerseweg 9

5451 NR Mill

advertentie