Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rondje Tongelaar

Gratis gidswandeling op Landgoed Tongelaar


Iedere 4e zondag van de maand organiseren de natuurgidsen van Kasteel Tongelaar een wandeling over het landgoed. Dit keer met gids Jo en het thema ‘Kraamkamer Tongelaar’.


We zijn al ver in de lente en is er veel te zien en beleven op het landgoed. Veel vogels en dieren zijn uitgebroed, jong grut vliegt uit, bloemen bloeien, bomen en planten dragen vrucht. Kortom, de explosie van nieuw leven is overal zichtbaar. Wandel je met ons mee in 'Kraamkamer Tongelaar'? Natuurgids Jo van Gemert zal je er tijdens deze wandeling van ongeveer 1,5 uur alles over vertellen.


Deelname is gratis. De wandeling begint om 10.00u bij de poort van het kasteel.

Parkeren: Hoogedijk, Mill (dan is het nog 10 minuten wandelen naar het kasteel)


Goei Leven Lunch

Na afloop van de wandeling kun je genieten van een Goei Leven lunch: Soep van het Seizoen, zuurdesembrood en koffie of thee voor € 7,- (normaal € 8,40). Kasteel Tongelaar en Brabants Landschap zijn trots ambassadeur van Een Goei Leven Land van Cuijk dat eerlijk en heerlijk eten met producten uit de regio centraal stelt.


Extra informatie

De wandeling gaat over drassige paden en is niet rolstoelvriendelijk. Honden zijn (mits vriendelijk en goed aangelijnd) ook welkom.

Datum

26  zondag 26 juni 2022 om 10.00 uur

Website en social links

www.kasteeltongelaar.nl

Adres

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12

5451 HS Mill