Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Pluk & Oogstfeest

Zondag 18 oktober 2020 vieren we het begin van de herfst op Landgoed Tongelaar tijdens het jaarlijkse Pluk en Oogstfeest. Een culinair oogstfeest met live cooking, excursies, workshops, muziek, dieren, heel veel kinderactiviteiten en de grootste Smaakmarkt van het Zuiden. In het Pluk & Oogstfeest komen ‘natuur’ en ‘food’ samen in één uniek festival.


Programma:

Ontmoet gepassioneerde telers en culinaire makers uit de regio. Zie hoe ons voedsel geteeld en verwerkt wordt in de Boerenweide. Ga zelf aan de slag in het Kooktheater met chefs van het ROC en het Smaakcentrum of ga op pad met de Food-tour of wildplukwandeling. Geniet van de Brabantse gastvrijheid in de Goei Leven Weide en van het Buffet des Overvloeds op het binnenplein.


Kinderen

Voor kinderen is er van alles te beleven op het festival. De imker vertelt over de bijtjes van Tongelaar, kinderen mogen zelf moes maken in de boomgaard, bakken in het historische bakhuisje en natuurknutselen. Er zijn paarden, ezeltjes, een knuffelkoe, traptractors, klimbomen, een modderkeuken en een maïs-speelbak. 


Datum: Zondag 18 oktober 2020

Tijd: 11:00 tot 17:00 uur

Locatie: Kasteel Tongelaar

Adres: Tongelaar 12 Mill, autonavigatie Hoogedijk Mill invoeren!


Toegang gratis.

Parkeren € 4,00 voor plaatselijke vereniging.

Strippenkaart voor alle kinderactiviteiten € 7,50 (incl. ranja en pannenkoekje)

Meer info: www.plukenoogstfeest.nl


Het Pluk & Oogstfeest wordt georganiseerd door Ontdek Mill, Brabants Landschap en Kasteel Tongelaar. In samenwerking met het Smaakcentrum, ROC de Leijgraaf, Een Goei Leven, ZLTO en Boert Bewust Land van Cuijk.

Datum

18  zondag 18 oktober 2020 om 11.00 uur

Website en social links

www.plukenoogstfeest.nl

Adres

Kasteel Tongelaar

Tongelaar 12, navigatie Hoogedijk Mill

5451 HS Mill

advertentie