Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Bleravond en prinsonthulling

Zaterdag 9 november a.s. zo rond de klok van 20.00 – 20.30 uur gaat carnaval 2019-2020 van start. De avond wordt geopend middels het aansteken van de lamp in de prachtige germepaal, die elk jaar weer staat te “shinen” op de hoek van Myllesweeerd.De blèrcommissie is weer volop bezig om deze avond weer lekker vlotjes te laten verlopen. Ze hopen dat er ook dit jaar weer diverse deelnemers zijn. Vorig jaar gingen de Professors aan de haal met de zeer gewilde germebokaal. Maar wie weet ben jij, of zijn jullie als groep de volgende winnaars van de carnavalsschlager van het komende seizoen? Ut germelaand hoopt dan ook dat alle (oud) deelnemers, maar ook zeker nieuwe deelnemers weer deel willen nemen met deze, altijd weer zeer gezellige, blèravond.

Je kan je opgave sturen via de mail. Stuur dit dan naar bleravond@germelaand.nl. Geef dan ook meteen de melodie door, want doublures zijn helaas niet toegestaan. In dit geval geldt dan ook, wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Maar uiteraard is het meest spannende van de avond, de verschijning van het Prinsenpaar 2019-2020! Wie zullen het stokje overnemen van Prins Bram I en Prinses Renske? Dus voor een gezellig avondje uit met veel carnavalsschlagers van een heel hoog niveau, maar als absoluut hoogtepunt de verschijning, hopen wij velen van u te mogen begroeten. 

Voor meer info, verwijzen wij u naar Instagram en Facebook. Of naar onze website.

Datum

9  zaterdag 09 november 2019 om 20.00 uur

Website en social links

www.germelaand.nl

Adres

Myllesweerd

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie