Stand Up comedy Dinnershow

Dinnershow georganiseerd door Knock Out Comedy in samenwerking met Vita magazine.


Vita is altijd bezig om haar lezers te verrassen met ieder kwartaal een nieuwe glossy in de bus én geregeld een leuk evenement te organiseren. Zoals aanstaande vrijdag 7 juni waar zij samen met de

Knock Out Comedy crew en het team van restaurant de Beleving een te gekke Dinnershow organiseren.

Drie gangen verrassingsdiner met of zonder wijnarrangement. Inclusief drie smakelijke comediens en een lekkere MC ;)


Over Knock Out Comedy

Zes stand up comedians organiseerden jarenlang try-out shows in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren ontzettend leuke en soms legendarische avonden, waardoor vele bekende comedians graag naar de "De Kleinste Comedy Club van Nederland" kwamen om nieuw materiaal te testen.

Na bijna vijf jaar vonden ze het wel mooi geweest en de mannen besloten om met het organiseren van deze avonden te stoppen, zo kon ieder zich weer op z'n eigen carrière richten. Er was echter een bijzondere band ontstaan tussen deze zes totaal verschillende gasten en er was een hechte vriendschap ontstaan.


Tijdens een avondje stappen ontstond spontaan het idee om toch weer samen op te gaan treden. Laten we eens gek doen, een heuse tour? Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Iedere show een wisselende line-up, mooie collab's, featurings en gastoptredens. Uiteraard treden er iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende, maar talentvolle comedians.


En nu strijkt het gezelschap dus neer in Langenboom off all places voor een geweldige dinnershow op vrijdag 7 juni! Kom jij ook?

Datum

7  vrijdag 07 juni 2019 om 19.00 uur

Website en social links

Adres

De Beleving

Graafseweg 89

5453 SZ Langenboom

advertentie