Muzaffar Muidinov (Rusland) klassieke muziek

Al op jonge leeftijd verwierf Muzaffar erkenning door het winnen van tal van prestigieuze concoursen en het opbouwen van een actieve concertcarrière in Rusland. Tijdens zijn verblijf in Moskou onderhield hij nauwe contacten met de Spivakov Foundation en nam hij deel aan tal van concerten voor de organisatie. Sinds het begin van zijn studie in Hamburg is Muzaffar een integraal onderdeel van het Live Music Now-project van de Yehudi Menuhin Foundation. Hij heeft een drukke concertagenda en treedt op in Oezbekistan. Duitsland, Italië, Oostenrijk, Polen, Spanje en Nederland.

Door zijn samenwerking met het Baltic Youth Philharmonic Orchestra en het SV Symphony Orchestra heeft hij ruime ervaring opgedaan als pianist en begeleider.

Zijn successen omvatten het winnen van de Elise Meyer Foundation competitie in mei 2015 en het winnen van de 1e prijs op de Steinway Piano Sponsorship Competition in juni van hetzelfde jaar.


Hoewel de toegang gratis is, vragen we vriendelijk om een bijdrage aan de muzikanten, die met de pet zullen rondgaan om hun studie en deze masterclass te bekostigen. Gelieve contant geld mee te nemen voor deze donaties.

Datum

25  donderdag 25 juli 2024 om 20.00 uur

Website en social links

www.kunstinhetkerkje.nl

Adres

Kunst in het Kerkje

Pastoor Loefsweg 1

5363 VE Velp