Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Speciaal Bierfestival Grave 2023

Na twee langverwachte jaren waarin evenementen onmogelijk leken, was het dan eindelijk zover: in 2022 kregen we de kans om de zevende editie van ons geliefde festival te organiseren. Het was een waar feest, waarbij we met open armen werden ontvangen door jullie, ons fantastische publiek. Het samenkomen om te genieten van heerlijke muziek en vooral een overvloed aan smaakvolle speciaalbiertjes was een welkome verademing. En nu, met hetzelfde enthousiasme, kondigen we met trots aan dat we klaar zijn om ook dit jaar een onvergetelijke ervaring voor jullie te creëren.


Al vele jaren is ons bierfestival een begrip in de hele regio. Het staat bekend als dé plek waar liefhebbers van bier samenkomen, met een keur aan brouwers en een overvloed aan diverse biersoorten. Het is niet alleen een festival voor de zintuigen, maar ook voor de ziel. De heerlijke geuren van verschillende bieren mengen zich met de smaakvolle gerechten van foodtrucks en de vrolijke klanken van muziek vullen de lucht. Kortom, een middag die de perfecte ingrediënten bevat voor een groots feest.


En nu, in 2023, belooft de achtste editie van ons festival opnieuw een gezellig spektakel te worden, net als de zeven voorgaande edities. Een waar feest der smaken, waarbij een selectie van bijna 20 brouwerijen hun speciale bieren zullen presenteren. Van verrassende smaakcombinaties tot klassieke favorieten, er is voor ieder wat wils.


Om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de ontwikkelingen rondom het festival, raden we aan om regelmatig onze website te bezoeken. Hier zullen we informatie delen over de brouwers die vertegenwoordigd zullen zijn op het festival, zodat jullie alvast een voorproefje kunnen krijgen van wat jullie te wachten staat.


Noteer het alvast in jullie agenda: zondagmiddag 3 september 2023. Dan gaan we samen voor de achtste keer een geweldige tijd beleven op ons bierfestival. Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige middag, we verwelkomen jullie allemaal met open armen. Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken, vol heerlijk bier, goed gezelschap en vrolijke herinneringen. Tot ziens op versie 8 van ons fantastische bierfestival!

Datum

3  zondag 03 september 2023 om 13.30 uur

Website en social links

www.speciaalbierfestival-grave.nl www.evenementengrave.nl

Adres

Speciaal Bierfestival Grave

Loswal, Maasstraat 20

5361 GG Grave