Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Meesterverteller Kader Abdolah te gast op Literaire avond in Grave

Zaterdag 13 november a.s. is schrijver Kader Abdolah te gast in de Sociëteit Tot Nut ende Vermaeck in Grave. Het werk van Kader Abdolah is niet meer weg te denken uit de literatuur. Hij won vele prijzen en werd in 2000 benoemd tot Ridder in de Orde van de

Nederlandse Leeuw voor zijn inzet op het gebied van literatuur, internationale samenwerking en vrede. Zijn roman ‘Het huis van de moskee’ is in 2007 verkozen tot het op één na beste Nederlandse boek (na De ontdekking van de hemel van Harry Mulisch).


In 2020 publiceerde hij met veel succes ‘1001 nacht’, zijn persoonlijke bewerking van misschien wel het beroemdste verhaal ter wereld.

Kader Abdolah schildert met woorden en is een fantastische verteller.

Boekhandel van Dinter uit Boxmeer verkoopt op de avond boeken en de schrijver zal signeren. De lezing in de Sociëteit is voor iedereen toegankelijk. Kaarten (alleen in de voorverkoop, niet te koop op de avond zelf) kosten €10,-. Leden van de Sociëteit en BiblioPlus betalen €7,50. Deze zijn verkrijgbaar in alle bibliotheekvestigingen en online via www.biblioplus.nl/agenda (locatie: sociëteit)



Datum

13  zaterdag 13 november 2021 om 20.00 uur

Website en social links

biblioplus.op-shop.nl

Adres

Sociëteit tot Nut ende Vermaeck

Het Kasteeltje

5361 GX Grave