Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Namen in het licht

Namen in het licht is een nieuwe manier om Allerzielen te vieren. Om samen te komen en onze overledenen te herdenken. Een avond om te herinneren, stil te staan en te luisteren naar mooie woorden en live cellomuziek van Eveline Rosenhart.

Deze herdenkingsavond wordt georganiseerd door Heleen Litmaath, uitvaartspreker uit Grave en Bert Jansen Venneboer, uitvaartverzorger uit Nuland. Samen nemen zij deel aan de proeftuin van het Kerkje Velp om mogelijk in de (nabije) toekomst uitvaarten te bieden op deze bijzondere locatie.


“We zetten de namen van onze overledenen in het licht, letterlijk en figuurlijk. We spreken hun namen uit en geven ze daarmee weer even klank. Met het uitspreken van een naam erkennen we dat iemand heeft bestaan en dat we hem of haar niet vergeten zijn. Het uitspreken van de namen is een bijzonder ritueel, dat we met grote aandacht en eerbied zullen uitvoeren. Het maakt niet uit of iemand pas kort geleden gestorven is of al veel langer geleden. Iedereen is welkom om stil te staan bij de mensen die niet meer tastbaar in ons midden zijn.”


Een avond van herinnering, troost en ontmoeting. U bent allen van harte welkom.


Zaterdag 30 oktober 2021

Kerkje Velp, Pastoor Loefsweg, Velp

19.00 uur inloop met koffie en thee

19.30 uur start programma

21.00 uur einde programma, napraten met glühwein en chocomel

Vrij entree | geen toegangscheck | Graag aanmelden Bij c-klachten gelieve thuis te blijven

----------------

Aanmelden wordt op prijs gesteld i.v.m. de catering. Wilt u dat de naam van een overleden dierbare wordt genoemd? Dan kunt u deze in dezelfde mail doorgeven aan Heleen Litmaath: heleen@studiogranaatappel.nl. U kunt ook ter plekke nog een of meerdere namen opgeven.

Datum

30  zaterdag 30 oktober 2021 om 19.00 uur

Adres

Kerkje Velp

Pastoor Loefsweg

5363 VE Velp