Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Expositie Peterjan Prinsen en Teo Baehler, Kunst in het Kerkje

Met de lente al in de lucht presenteren deze ervaren rotten hun werk in het kerkje.

Peterjan: Uit alle dagelijkse ruis die langskomt markeert hij momenten of situaties die indruk op hem maken, hem verwonderen of waarvan de schoonheid of de tragiek hem treft.

Teo: ‘Ik leg mijn gevoelswereld en onderbewustzijn bloot en geef er vorm aan met ernst en humor’.


Peterjan Prinsen - SCHILDERIJEN

Opgeleid als vakfotograaf heeft Peterjan Prinsen zich tientallen jaren beperkt tot fotograferen. Als kunstschilder is daar later een voor hem belangrijke dimensie bijgekomen om zijn verbeeldingskracht te kunnen vergroten. Een combinatie van abstracte en figuratieve elementen dient vaak als zijn vehikel om die betekenis te verbeelden. Dat zijn werk de ene keer lichtheid en plezier ademt en een andere keer juist een ongemakkelijke en unheimische sfeer oproept, is daarvan een onbedoeld gevolg.


Teo Baehler – BEELDEN

Teo, beeldend kunstenaar en architect, is opgeleid aan het Centro Scolastico per le Industrie Artistiche CSIA Lugano CH en aan de Academie voor Bouwkunst Tilburg AvBT NL. Teo bewerkstelligt veranderingsprocessen door het combineren van ongelijksoortige materialen (het rationele deel) die gaandeweg bewerkt worden met bedachte technieken naar gelang zijn emotie op dat moment. Zijn Dynamics stop-motion films zijn sfeervolle kronieken van deze intieme onderzoeken. De sculpturen, gemaakt uit uiteenlopende materialen, komen volstrekt intuïtief tot stand en nemen bewust afstand van dagelijkse conventies.


Bezoekersinformatie:

De expositie is te bezoeken op zaterdagen en zondagen van 2 t/m 17 mei, van 11.00 tot 17.00 uur. De kunstenaars zijn aanwezig op deze dagen. De toegang is gratis.

Momenten

2  zaterdag 02 mei 2020 om 11.00 uur
3  zondag 03 mei 2020 om 11.00 uur
9  zaterdag 09 mei 2020 om 11.00 uur
10  zondag 10 mei 2020 om 11.00 uur
16  zaterdag 16 mei 2020 om 11.00 uur
17  zondag 17 mei 2020 om 11.00 uur

Website en social links

www.kunstinhetkerkje.nl

Adres

Kunst in het Kerkje

Pastoor Loefsweg 1

5363 VE Velp

advertentie