Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Basiscursus Zhineng Qigong

Hoe drukker we het hebben, hoe meer we behoefte hebben aan rust. De Chinese bewegingsleer Zhineng Qigong wordt hierdoor steeds populairder.


Zhineng Qigong is een vorm van meditatie in beweging. De bewegingen zijn, in tegenstelling tot Tai Chi Chuan en Yoga, heel eenvoudig. En met twintig minuten oefenen per dag voel je je rustiger en heb je meer energie.


Zhineng Qigong vergroot de concentratie, verlaagt stress, is ontspannend en versterkt het immuunsysteem. Daardoor werkt Zhineng Qigong preventief of helend bij ziekten en versterkt het de vitaliteit, concentratie en het uithoudingsvermogen.


Voor wie is de basiscursus Zhineng Qigong

Zhineng Qigong kan door zowel gezonde als zieke mensen worden beoefend. Sporters en managers passen de bewegingsleer bijvoorbeeld toe om beter te focussen, hun uithoudingsvermogen te vergroten en daarmee hun prestaties te verbeteren.Ook emotioneel voelen we ons sterker. De oefeningen zijn allemaal simpel en makkelijk te leren.


Inge Duyts, gediplomeerd Zhineng Qigong, Tai Chi Qigong docent en Bocam therapeut, leert je in 2 dagdelen de basis van de belangrijkste oefeningen, achtergrond en theorie van Zhineng Qigong.

Kortom: Ontdek wat Zhineng Qigong voor jou kan betekenen tijdens deze sfeervolle cursus.

Werk zelf actief aan je eigen welzijn en ervaar deze cursus als mooi cadeau. Voor jezelf of voor een ander!


Datum en tijd van de basiscursus Zhineng Qigong


De basiscursus Zhineng Qigong wordt meerdere keren per jaar gegeven. Daarna is het mogelijk om deel te nemen aan de wekelijkse lessen in Grave of Escharen.

Datum: vwoensdagavond 15 en 22 april 2020

Tijd: 19:00 uur tot 21:30 uur

Kosten: € 69,90 p.p.

Locatie: St. Machutusweg 2 Escharen

Datum

15  woensdag 15 april 2020 om 19.00 uur

Website en social links

www.studioneemtijd.nl

Adres

Studio Neem Tijd

St. Machutusweg 2

5364 RB Escharen

advertentie