Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lezing “Nachtwachtwandelingen” bij de Sociëteit van Grave

De Sociëteit van Grave is een bloeiende actieve vereniging, in de volksmond “de Soos”, biedt maandelijks een interessant gevarieerd programma.


Met deze keer een lezing van Jacques Hendrikx.

Hendrikx is schrijver van toneelstukken, verhalen en romans. Met de

Nachtwachtwandelingen neemt hij ons mee in het levensverhaal en de biografie van de Nachtwacht, het 378 jaar oude schilderij van Rembrandt. Met behulp van beelden en verhalen laat hij het oudste deel van Amsterdam zien.


Regelmatig zijn er muziekuitvoeringen en lezingen van boeiende sprekers, waaronder bekende Nederlandse schrijvers. Ook excursies, politieke debatten en activiteiten van leden staan op het programma.

De vereniging heeft een eigen bridgeclub, een biljartclub, een fotoclub en een digi vraagbaak, voor instructie en hulp op het gebied van computervaardigheden. Als lid van de Sociëteit kunt u zich altijd aansluiten bij deze clubs.


Op vrijdagmiddag kunt u, naast activiteiten als een vriendschappelijk biljartspel of een kaartspelletje met leden/vrienden, ook terecht voor een kopje koffie, glaasje wijn en een praatje. De bar is iedere vrijdagmiddag open van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Datum

9  zondag 09 februari 2020 om 15.00 uur

Adres

Programmacommissie societeit Tot nut ende Vermaeck

Kasteeltje 2a

5361 GX Grave

advertentie