Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Goed Begin Tocht 2020

Een mooie en uitdagende veldrit door de bossen van Noordoost Brabant met uitstekende verzorging onderweg. Een prima tocht om het nieuwe jaar dus goed te beginnen!


Toer Wieler Club Grave organiseert op zondag 5 januari 2020 haar veldrit van dit jaar, de Goed Begin Tocht 2020.

De routes voeren de deelnemers over grotendeels onverharde paden en langs de mooiste plekjes in de fraaie bosrijke omgeving rondom Grave.

Ook dit jaar kan er gekozen worden voor twee afstanden van ca. 35 en 50km. Beide routes zijn geschikt voor mountainbikes en cyclecrossfietsen . Zowel de ervaren cracks als beginnende veldrijders komen prima aan hun trekken op het uitgezette parcours. Halverwege beide routes zal er een pauzeplaats zijn waar o.a. limonade, warme thee en koeken voor de deelnemers klaar zal staan.

De inschrijving zal ook dit jaar in de kantine van Sportvereniging Estria plaatsvinden, Kranenhofscheweg 10, 5364 NP Escharen. Er kan ingeschreven worden tussen 08:30 uur en 10:00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. NTFU- en KNWU-leden krijgen hierop € 1,00 korting op vertoon van een geldige toerfietspas c.q. licentie. NFTU-leden kunnen zich ook via Scan & Go-inschrijven.

Er is voldoende parkeerruimte voor de auto aanwezig, na afloop kan ook de fiets worden afgespoten, is er douchegelegenheid op het sportcomplex en kan er ook in de kantine nog even nagepraat worden met je fietsvrienden onder het genot van een hapje of een drankje.

Datum

5  zondag 05 januari 2020 om 08.30 uur

Website en social links

twcgrave.nl

Adres

T.W.C. Grave

Kranenhofscheweg 10

5364 NP Escharen

advertentie