Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Graafs Kerstival

Als voorprogamma van 3FM Serious Request zal op de Markt vanaf 18:00 een programma gepresenteerd worden voor jong en oud met een hapje en een drankje.


3FM Serious Request: The Lifeline 2019 wordt de zestiende editie van Serious Request. Net als in 2018 is er geen glazen huis meer, maar gaan dj's van de radiozender op de voet door het land om acties te bezoeken. De wandeltocht begint in Goes en eindigt in Groningen en zal een week duren. Van vrijdag 20 op zaterdag 21 december doen de 3FM Dj's Grave aan. En dat laat Grave zeker niet zomaar voorbij gaan. Dus de stoet zal warm worden ontvangen op de Graafse Markt. Met daarop een voorprogramma vanaf 18:00 uur. Met live radio Omroep Radio Land van Cuijk afgewisseld met optredens van lokale artiesten. Voor de allerjongste zijn er poffertjes en warme chocomel en kunnen de jongsten zich laten schminken. Om 1:00 zal 3FM het programma overnemen om samen met de aanwezigen de lopers uit Oss hartelijk te ontvangen en de lopers naar Nijmegen uit te zwaaien.


Je kunt nu al via de site geld storten of tijdens de aanwezigheid van 3FM op de Markt geld storten voor het goede doel. Alles voor het goede doel: slachtoffers van mensenhandel.

Grave helpt, jij toch ook en kom op 20 december naar de Markt in Grave.

Datum

20  vrijdag 20 december 2019 om 18.00 uur

Website en social links

kominactie.npo3fm.nl

Adres

GravePromotie

Markt

5361 GH Grave

advertentie