Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Expositie Collin, Kruiff & Thuis in Kunstkerkje Velp bij Grave

Expositie met sculpturen en fotografie in het Kunstkerkje in Velp bij Grave. Deze expositie van het trio Annemiek Collin, Susan de Kruiff en Rob Thuis kunt u komen bekijken op zaterdagen en zondagen tot en met 17 november. De openingstijden van het Kunstkerkje zijn van 11 tot 17 uur. De toegang is gratis. 


Annemiek Collin

Annemiek maakt sculpturen van brons, keramiek, metaal en combinaties van deze materialen. Haar beelden zijn geïnspireerd door natuur en architectuur. Ze speelt met beweging, groei, beschutting. Zoekt spanning en harmonie. Dit leidt tot sprekende beelden waarin lijnenspel samengaat met architectonische elementen. Met overgangsmomenten in kracht en verstilling. Annemiek Collin heeft gestudeerd aan de Kunstacademie van Maastricht en Arnhem en is, behalve kunstenaar ook docent. 


Susan de Kruiff

Susan fotografeert als beeldend kunstenaar op het eerste gezicht alledaagse voorwerpen en situaties. Ontdaan van alle franje hebben zij te maken met de essentie van het bestaan. Heden en verleden speelt zij tegen elkaar uit. Waarbij het onuitgesprokene en onzichtbare net zo belangrijk is als de getoonde werkelijkheid. De foto’s zijn boeiende stiltemomenten. Een begin van intensief kijken en ervaren. Het begin van een eigen beleving voor de kijker. Susan is opgeleid aan de kunstacademie in Den Haag. 


Rob Thuis

Rob is beeldend kunstenaar en heeft gestudeerd aan de academie van Arnhem, afdeling Vrije Vorming. Het belangrijkste thema in zijn werk is het veranderen van de ervaring van mensen in een ruimte. Hij stuurt de ervaring de kant op die hij wil, zonder dat de toeschouwer zich verloren voelt. De laatste jaren maakt hij series foto’s. Deze worden bewerkt, gekleurd en op volgorde geplaatst. Voorzien van muziek en een speciale overgang levert dit een filmische wandeling op. Een wandeling, niet alleen door het gebied, maar vooral in het hoofd van de toeschouwer. 

Momenten

2  zaterdag 02 november 2019 om 11.00 uur
3  zondag 03 november 2019 de hele dag
9  zaterdag 09 november 2019 om 11.00 uur
10  zondag 10 november 2019 de hele dag
16  zaterdag 16 november 2019 om 11.00 uur
17  zondag 17 november 2019 de hele dag

Website en social links

www.kunstinhetkerkje.nl www.annemiekcollin.nl susandekruiff.com sites.google.com

Adres

Kunst in het Kerkje

Pastoor Loefsweg 1

5363 VE Velp

advertentie