Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Maashorst Op díe Fiets

Doe jij weer mee met Maashorst Op díe Fiets op zondag 25 augustus?

De deelname voorziet je van een fietskaart met de route, de deelnemende partijen, een polsbandje wat voor extraatjes zorgt en natuurlijk een onderhoudende actieve dag.


Met een stempelkaartactie zijn er Maashorst Arrangementen te winnen. Naast indrukwekkende demonstraties bij Maashorst Ondernemers, fiets je ook dit jaar weer door de prachtige natuur van het OERgebied van Brabant; de Maashorst en dwars door een stal.


Startlocaties

Kies een van de volgende startlocaties: Wilskracht Stadsbrouwerij en Molen De Nijverheid in Ravenstein, Roompot Vakantiepark in Schaijk, De Pannekoekenbakker in Zeeland en Informatiecentrum Keent Brabants Landschap bij Grave/Ravenstein. Ook na een voorinschrijving, kun je de dag zelf nog bepalen waar je gaat starten met je startbewijs.

De volledig uitgepijlde fietstocht van 45 kilometer heeft als verrassingselement dat het voor elke leeftijd onderweg genieten is van de mooie natuur en de dieren die in dit unieke gebied leven, als ook de actie en demonstraties die er zijn. Aan de route zetten de Maashorst Ondernemers de deuren van hun bedrijf open, voor een hapje of drankje.


De highlights op een rij: 45 kilometer genieten • 4 startlocaties, dus er is een altijd eentje dichtbij • een groot aantal deelnemende Maashorst Ondernemers • leuke prijzen om te winnen! Meer informatie en de voorinschrijving: via de site.


Maashorst Op díe Fiets is natuurlijk ook actief op diverse social media. Volg jij Maashorst Events al?

Datum

25  zondag 25 augustus 2019 om 09.00 uur

Website en social links

maashorst-events.nl

Adres

Maashorst Op díe Fiets

Informatiecentrum Keent Brabants Landschap

5371 RB Grave

advertentie