Hippisch Festijn Grave 2019

Het Hippisch Festijn Grave is het grootste outdoor paardensportevenement in Noordoost-Brabant en is gratis te bezoeken. Drie dagen lang kan er genoten worden van prachtige sport van amateur tot topniveau. Het sfeervolle ingerichte terrein met horeca, stands gericht op het buitenleven en de paardensport, demonstraties en de Brabantse gezelligheid vormen de entourage van een sportieve strijd bij het springen en de dressuur. Op het Hippisch Festijn Grave rijden in dezelfde wedstrijd professionals en amateurs mee. Het komt in de paardensport dan ook regelmatig voor dat amateurs winnen van professionals. Het Hippisch Festijn Grave vindt jaarlijks plaats in het laatste weekend van juni, van vrijdag tot en met zondag. Op de eerste zondag van juli vindt het Hippisch Festijn Grave Mennen plaats.


De zondag van het Hippisch Festijn Grave is bij uitstek de dag van de bezoeker. Paardensport op hoog niveau, de Raamdalfair waar van alles te beleven is, verschillende kinderactiviteiten en leuke demonstraties. Sportieve hoogtepunten zijn de kür op muziek en als afsluiter, het ultieme hoogtepunt van drie dagen paardensport: de spectaculaire derby. Het is één van de weinige derby’s in heel Nederland.

Tijdens de derby worden ruiters van het hoogste niveau uitgedaagd om een springparcours van één kilometer lengte af te leggen.Hierbij zullen ze naast de gewone hindernissen ook verschillende natuurlijke hindernissen, waaronder een waterpartij moeten nemen.


Ga voor meer informatie naar de website of Facebookpagina.

Momenten

28  vrijdag 28 juni 2019 om 16.00 uur
29  zaterdag 29 juni 2019 om 08.00 uur
30  zondag 30 juni 2019 om 08.00 uur

Website en social links

www.hippischfestijngrave.nl

Adres

Stichting Hippisch Festijn Grave

Beerschemaasweg 1

5364 NR Escharen

advertentie