Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Pinksterfeesten Grave

De Pinksterfeesten in Grave betekent: de feesttent op de Lunette, omgeven door de kermis en een groep trouwe vrijwilligers die ieder jaar weer zorgen voor een weekend vermaak voor jong en oud.


Vrijdag: Bingo

Traditiegetrouw starten de Graafse Pinksterfeesten op vrijdagavond met een bingo in de feesttent. Daar speel je voor schitterende prijzen, bijna allemaal beschikbaar gesteld door de plaatselijke ondernemers. Zelfs de hapjes die rondgaan tussen de bingo rondes door worden aangeboden door lokale winkeliers. De hoofdprijs van € 250,00 word beschikbaar gesteld door de organisatie en het belooft wederom een spannende en leuke avond te worden.


Zaterdag: Graafse Open Darts

Sinds 2016 vindt het Graafse Open Darts single 501 toernooi plaats tijdens de Pinksterfeesten. Op zaterdag 8 juni 2019 veranderd de feesttent in een heuse dart arena, met Leo Bakker als deskundige wedstrijdleiding. “Mooi toernooi,” aldus Leo Bakker, “qua opzet één van de beste!” Naast de wisseltrofee voor de winnaar zijn er mooie geldprijzen te winnen, maar het is vooral een ontzettend gezellig toernooi waar dartliefhebbers van alle leeftijden en niveaus naar hartenlust hun pijlen kunnen werpen.


Zondag 1e Pinksterdag; Braderie en een vol programma

Op zondag eerste Pinksterdag start om 11.00 uur de bekende braderie in het centrum van Grave. Met van alles te koop, veel lekkers te happen en vele winkeliers hebben tijdens de Pinkstermarkt ook hun winkels geopend. Tussen 12.00 en 14.00 uur barst de feesttent op De Lunette weer van het muzikale talent tijdens het Koffieconcert door de Harmonie Stad Grave. Het concert is, zoals ieder jaar, gratis te bezoeken.

Dit is echter niet het enige live optreden op eerste Pinksterdag, want op zondagavond begint om 21.00 uur precies het optreden van coverband Millstreet. Naar eigen zeggen een ‘de liveband zonder grenzen’. Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40, 100% dance, pop, rock en party covers. Dat belooft weer een fantastisch feest te worden! De entree bedraagt € 10,00 p.p. en vroege vogels die voor 21.30 uur in de tent aanwezig zijn krijgen van de organisatie 2 gratis consumpties.


Maandag: 2e Pinksterdag Zeskamp

Tweede Pinksterdag genieten publiek en deelnemers van de Graafse Pinkster Zeskamp. De binnenstad zal weer omgebouwd worden tot spellenparcours waar dit jaar een twintigtal teams voor de 23e keer fanatiek strijden om de titel ‘Winnaar Zeskamp’ met de fel begeerde bijbehorende t-shirts. De zeskamp start om 11.00 uur als de teams zich hebben verzameld in de feesttent waar ook de finish plaats zal vinden met aansluitend een feestje voor de winnaars.


Momenten

7  vrijdag 07 juni 2019 om 19.00 uur
8  zaterdag 08 juni 2019 om 11.30 uur
9  zondag 09 juni 2019 om 11.00 uur
10  maandag 10 juni 2019 om 11.00 uur

Website en social links

graafsepinksterfeesten.nl

Adres

Graafse Pinksterfeesten

Feesttent Lunette

5361 EH Grave

advertentie