Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Linders & Linders

Op zondag 19 mei a.s. zijn de voorzitters van de fuserende voetbalclubs uit Grave te gast in het praat- en entertainmentprogramma van het duo Jolanda en Peter Linders.

Het onderwerp is de fusie waarbij 3 voetbalverenigingen één gaan worden en samen met hockeyclub Grave gaan verhuizen naar een nieuw onderkomen aan het sportpark De Kranenhof in Escharen.


De Fusie

De fusie en de voorgenomen nieuwbouw komen niet zomaar uit de lucht vallen. Er gaan al jaren zorgvuldige voorbereidingen aan vooraf. Onlangs presenteerden de besturen van de verschillende clubs hun plannen bij de Gemeente Grave en vroegen daarbij een voorfinanciering aan. De plannen werden enthousiast ontvangen, maar toch stuurde de Graafse gemeenteraad de plannenmakers weer terug naar de rekentafel. Niet om nieuwe plannen te maken, maar om deze uitgebreid te onderbouwen.

Wat vinden de leden hiervan? Er zijn geluiden van leden van het eerste uur, dat alles bij het oude zou moeten blijven. Maar daarentegen spelen de jongste elftallen al jaren met en door elkaar, alsof ze al gefuseerd zouden zijn.


Een mooi moment om eens goed in gesprek te gaan met de voorzitters, een kijkje te gaan nemen tijdens wedstrijden en trainingen en de meningen van de clubleden te peilen. Vandaar dat de voorzitters Jan de Kruif (Estria), Henk Kuppen (SCV’58) en Huub Linders (GVV’57) te gast zijn in de talkshow van Peter en Jolanda.


Linders & Linders

Het praatprogramma heeft een vaste plek veroverd in de harten van Gravenaren overal ter wereld. Doordat het live wordt uitgezonden via Facebook kunnen ook oud-Gravenaren en inwoners, die tijdelijk elders vertoeven, de gesprekken volgen, getuige de reacties tijdens en na de uitzendingen uit Spanje, Aruba, Noord-Amerika en Brazilië.

De talkshow wordt maandelijks live uitgezonden vanuit het restaurant van Catharinahof in Grave. De presentatoren creëren een gezellig sfeertje met tussendoor verschillende reportages. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp en wil je een tv-talkshow van dichtbij meemaken? Kom dan op 19 mei a.s. naar Catharinahof, de uitzending start om 14:00 uur. Toegang is gratis.De talkshow is Live te volgen via het Facebook kanaal en wordt van 20 t/m 26 mei uitgezonden via Omroep Land van Cuijk: Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1475.

Meer informatie: Jolanda Linders 06-10544491

Datum

19  zondag 19 mei 2019 om 16.00 uur

Website en social links

www.omroeplvc.nl

Adres

Catherinahof

Koninginnedijk 252

5361 CR Grave

advertentie