Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

“Happen en stappen” in Grave

Ben en Wilma de Bruin van De Brouwketel in Escharen hebben voor de vijfde keer een prachtige route uitgezet. De start van de wandeling is tussen 11.00 en 12.00 uur bij de Brouwketel waar er wordt gestart met koffie of thee met iets lekkers erbij. Vanuit de Brouwketel loopt de tocht naar ‘Mini camping Driehuis’, net over de gemeentegrens in Reek. De camping van boer Chris is een mooie pleisterplek. Kijk rond bij de koeien. loop een rondje over het campingterrein of plof neer op een van de stoelen om je voeten rust te geven. Op de camping van boer Chris wordt een lekkere soep geserveerd.


De route, die 30 mei gelopen kan worden, is ongeveer 17 kilometer en wederom anders dan de andere keren. Zo gaat men na de soep verder naar restaurant ‘De Beleving’, op de rand van de Langenboomse bossen. Daar staat een verrassend hoofdgerecht te wachten op de wandelaars. Vanuit ‘De Beleving’ gaat de route terug naar het beginpunt, De Brouwketel. Daar kan men genieten van een welverdiend toetje.

Dit wordt de vijfde editie van de ‘happen en stappen’ wandelingen. Het is een ideale manier om lekker te bewegen in de natuur en onderweg te genieten diverse gerechten op verschillende locaties. Volgens velen is de natuur nu op zijn mooist. Ga dat vooral ervaren.


De prijs van de ‘happen en stappen’ wandeling bedraagt € 21,75. Dit is inclusief routeboekje en alle gerechten. Wie niet in de gelegenheid is om dit keer mee te doen, maar wel graag een andere keer wil ‘happen en stappen’, kan de datum van 3 november alvast in zijn agenda noteren. Dat zal wederom een nieuwe route worden.


De tickets voor de ‘happen en stappen’ wandeling op Hemelvaartsdag, 30 mei, kunnen besteld worden via het ticketkantoor.

Datum

30  donderdag 30 mei 2019 om 11.00 uur

Website en social links

Adres

Happen en Stappen

Hamstraat 1

5361 HA Grave

advertentie