Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

‘Lente in Aantocht’ in Kerkje te Velp

Op zaterdag 9 maart om 14.00 uur vindt in het Kerkje te Velp, de feestelijke vernissage plaats van de expositie KuBra presenteert: ‘Lente in Aantocht’ met Braziliaanse muzikale omlijsting door Gerard Brohm (zang en gitaar).


Het van oorsprong Romaans kerkje, is het perfecte decor voor de expositie ‘Lente in Aantocht’.

In tijden van drukte en rumoer komen 6 kunstenaars bijeen om de bezoeker in alle rust te laten genieten van ingetogen, maar gelijk ook krachtig werk.....

Een kwalitatief hoogwaardige groepsexpositie van stichting KuBra met 6 Brabantse kunstenaars; Patries Landwehr (bijbelse taferelen in olieverf), Bets van Boxel (realistische schilderijen), Jos van Boxel (bronzen beelden), Anjo Brohm (handgeblazen sieraden en objecten), Inge Smits (expressieve abstraherende schilderijen) en Shelly Lapré (collages, gemengde technieken op doek en hout).

Het kunstenaarscollectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent ruim 130 leden die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De kunstenaars hebben o.a. als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België.


Expositie loopt van 9 t/m 31 maart 2019 en is geopend op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur, zondag 24 maart gesloten. Tijdens de openingstijden wordt u ontvangen door de kunstenaars. Toegang gratis.

Datum

  Vandaag t/m 31 maart 2019

Dagen geopend
za  Zaterdag
zo  Zondag

Voor de openingstijden kunt u een kijkje nemen op de website.

Adres

Kunstkerkje Velp

Loefsweg 1

5363 VE Velp

advertentie