Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Wim Lemmens, Beppie Lotterman en Ton Lotterman

Beppie Lotterman 

SCHILDERIJEN


In 1990 begon zij de 4-jarige kunstopleiding aan de Vrije Hoge School in Driebergen waarvan de laatste 2 jaar een specialisatie schilderen onder leiding van Benno Sloots. Na deze opleiding deed zij diverse masterclasses (o.a. bij Henk Hage) en had lessen keramiek bij Henk Wolvers. Kleur en poëzie zijn belangrijke inspiratiebronnen in haar werk. Sinds 1995 werkt zij fulltime als kunstenares in haar woonplaats Oss en is actief bij de Osse kunststichting K26. Vanaf 2009 is zij de initiator van het open podium voor dichters in Oss, Poëzie Podium Oss. Zij is geïnspireerd door de kunstenaars Mark Rothko en Marlene Dumas.


Ton Lotterman 

FOTOGRAFIE

Woont en werkt in Oss. Ton Lotterman is autodidact en fotografeert ruim 50 jaar. Hij fotografeert wat hij aantreft en interessant vindt. De foto’s geven weer wat hij gezien heeft, niets meer en niets minder. Er wordt niet geregisseerd bij de opname, ook wordt er later niets aan toegevoegd of weggehaald. Ondanks dat hij niet conceptueel werkt blijken de foto’s achteraf thematisch onderlinge verbanden te hebben zoals straatbeelden, ramen/reflecties en eenvoudige landschappen. Alle beelden die hij mooi vindt worden afgedrukt. Pas dan is het een foto. Zijn grootste inspiratiebronnen zijn Josef Koudelka, Harry Gruyaert en Saul Leiter.


Wim Lemmens 

BEELDEN EN SCHILDERIJEN

Studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunstopleiding Sint Joost in Breda schilderkunst en monumentale vormgeving. Sinds 1976 werkt hij als vrij beeldend kunstenaar. Zijn loopbaan als kunstenaar is begonnen in een natuursteenstudio in Italië. Hij heeft een duidelijk herkenbare stijl en laat zich inspireren door de natuur, zijn omgeving, of grote gebeurtenissen en probeert het aspect van de beweging hierbij tot uitdrukking te brengen. Hij is nu gevestigd in Oss en actief bij de Osse kunststichting K26. Hij is geïnspireerd door de kunstenaars Hans Hartung en Marcel Duchamp.

Datum

  Vandaag t/m 16 december 2018

Dagen geopend
za  Zaterdag
zo  Zondag

Voor de openingstijden kunt u een kijkje nemen op de website.

Website en social links

www.beppielotterman.nl www.wimlemmensart.com

Adres

Kunst in 't Kerkje

Torenstraat 13

5438 AN Velp

advertentie