Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Gasselse Zomerfeesten

In plaats van een kermis worden in het laatste weekend van augustus de Gasselse Zomerfeesten georganiseerd.


De zomerfeesten beginnen op vrijdag 24 augustus met een gezellige muziekavond voor jong en oud. De live muziek van Jan Kersten staat garant voor een sfeervolle avond. Vervolgens is er op zaterdag een feestavond met een verrassingsact. Beide avonden starten om 20.30 uur in De Viersprong.

Na twee feestavonden volgt dan op zondag de echte familiedag met allerlei activiteiten voor kinderen. De middag wordt geopend om 13.00 uur met gebakken eieren die door Prins Carnaval worden gebakken.


Muzikaal omlijst door de Gasselse hofkapel De Notenbalkers. Voor de kinderen is er een ballonnenwedstrijd.

Tussen 14.00 en 16.30 uur kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven bij allerlei spellen. Zo is er een draaimolen, springkussen en speelland en voor de oudere kinderen is er een mobiele klimrots en het spannende spel 'mission impossible'. Kinderen moeten hierbij hun weg zien te vinden door een donkere container, waarbij ze de laserstralen moeten ontwijken. Wie lukt het om zonder geraakt te worden de overkant te bereiken?

Dankzij de Dorpsraad en diverse sponsoren zijn alle kinderactiviteiten gratis toegankelijk. Rond 16.30 uur vindt de prijsuitreiking van de spellenmiddag plaats, waarna er aansluitend een gezellige muziekavond is met Sander Dekkers en DJ Philip.

Momenten

24  vrijdag 24 augustus 2018 om 20.30 uur
25  zaterdag 25 augustus 2018 om 20.30 uur
26  zondag 26 augustus 2018 om 14.00 uur

Website en social links

Adres

De Viersprong

Dorpstraat 2

5438 AM Gassel