Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Stichting KuBra presenteert: ‘Ingetogen en Krachtig’

Op zaterdag 21 juli om 14.00 uur vindt in het Kerkje te Velp, de feestelijke vernissage plaats van de expositie KuBra presenteert: ‘Ingetogen en Krachtig’ omlijst door een uitvoering van het muziekstuk Madrigal van de componist Gaubert door Kyara van Ras(dwarsfluit). Expositie loopt van 21 juli t/m 5 augustus 2018.


Het van oorsprong Romaans kerkje, is het perfecte decor voor de expositie ‘Ingetogen en Krachtig’.

In tijden van drukte en rumoer komen 5 kunstenaars bijeen om de bezoeker in alle rust te laten genieten van ingetogen, maar gelijk ook krachtig werk…..


Een kwalitatief hoogwaardige groepsexpositie van stichting KuBra met 5 kunstenaars; Marian Govers-Jilesen(surrealistische wandwerken van papier, glas, pallethout, linnen en leer), An Brzoskowski(keramische realistische beelden), Eduard Linders(abstraherende landschappen-olieverfschilderijen), Wil van Gemert(realistische stillevens-olieverfschilderijen) en Gerda Kunst(sculpturen van botjes, ruwe edelsteentjes, oud hout, vogelveren, leer, verwrongen stukken ijzer).


Het kunstenaarscollectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent ruim 140 leden die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De kunstenaars hebben o.a. als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België. Datum

21  zaterdag 21 juli 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.stichtingkubra.nl

Adres

Kerkje Velp

Pastoor Loefsweg 1

5363 VE Velp

advertentie