Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Opening expositie Jong Talent

Deze bijzondere expositie is een onderdeel van het project ‘Oog en Oor voor Jongeren’ van de Stichting Kunst in het Kerkje dat een podium biedt voor professionele jonge kunstenaars en musici van het conservatorium.

De deelnemers van deze expositie zijn alumni van verschillende Nederlandse kunstacademies. De jonge kunstenaars uitgenodigd worden hun werk te laten zien en toe te lichten.


Sarah van Rossem

FOTOGRAFIE

“Mijn beeldend werk komt voort uit een fascinatie voor de natuur. De nietigheid van de mens ten opzichte van de natuur is wat mij al jaren intrigeert. Ik dwaal tijdens mijn reizen graag rond in ruige ongerepte gebieden.” 


Anja Radakovic 

BEELDEN

“Ik vind de vrijheid te kunnen doen wat in je opkomt belangrijker dan je houden aan één medium dat je ooit gebruikte. Ideeën moeten alle vrijheid krijgen om authentiek te zijn en niet gekaderd te worden door iets. Dit is al moeilijk genoeg in de maatschappij en juist daar, voor deze gedachte vrijheid, is kunst voor.” 


Mathijs Vissers

SCHILDERIJEN

Met deze expositie maakt hij zijn debuut in de traditionele media met een serie abstracte portretten. Het werk toont de overprikkeling waar veel mensen tegenwoordig mee te maken krijgen. Social media, smartphones, reclames; de meest nutteloze oppervlakkige informatie wordt de hele dag op je afgevuurd.


Jesse Huiskamp

FOTOGRAFIE

“De wereld is een complexe samenstelling van ervaringen. Met het gebruik van abstracte concepten trachten we de realiteit te beschrijven en te verklaren. De relatie tussen het abstracte en het concrete is een belangrijk en centraal punt in mijn werk.”


Maarten Dillen

INSTALLATIE

“Alle werken die ik maak zijn voor mij een balans van ontkenning en nieuwsgierigheid. Ik vind dat onze maatschappij constant zit te balanceert tussen ontkenning en nieuwsgierigheid. Het idee wordt eerst afgestoten, daarna wordt het meer en meer geaccepteerd en uiteindelijk wordt er mee geëxperimenteerd.”


Van 23 juni tot en met 8 juli op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Datum

23  zaterdag 23 juni 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.mathijsvissers.com www.jessehuiskamp.com www.sarahvanrossem.com www.kunstinhetkerkje.nl

Adres

Kunst in het Kerkje

Pastoor Loefsweg 1

5363 VE Velp