Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Zomeravond-Torenbeklimming

De Zomeravond-Torenbeklimming is inmiddels traditie. Na de enthousiaste reacties van vorige jaren organiseert Tourist Info Gennep weer samen met Bezoekerscentrum Martinustoren en de BIZ deze Torenbeklimming op vrijdag 05 juli, een van de langste dagen van het jaar.


Eerst nemen de stadsgidsen je mee met een kort ommetje. Daarna beleef je in de toren op de vijf verdiepingen de geschiedenis van Gennep in de vorm van geluiden, korte filmpjes en levendige verhalen van de gidsen. Helemaal boven wordt het beklimmen van de trappen beloond met en kleine verrassing en een schitterend uitzicht. Het is nieuwe maan, dus spannend donker waardoor je de lichtjes van Gennep goed kunt zien. Een bijzondere ervaring voor bezoekers én inwoners van Gennep.


Locatie en tijd: vrijdag 05 juli 2024 om 21.30 uur bij de Martinustoren, Torenstraat (nabij nr. 17) in Gennep. De torenbeklimming duurt tot ca 23.00 uur.


Beleef Gennep in het donker, kom je ook?

De prijs is EUR 3,00 voor volwassenen en EUR 1,00 voor kinderen tot 12 jaar (contant te voldoen bij aanvang). Maximaal 15 personen. Let op: Vol = vol.


Als je deze bijzondere zomeravond niet wilt missen, meld je dan uiterlijk 03 juli aan door een e-mail te sturen naar touristinfo@visitgennep.nl of bel naar de Tourist Info op 0485-540266.

Datum

5  vrijdag 05 juli 2024 om 21.30 uur

Adres

Tourist Info Gennep

Markt 1

6591 BZ Gennep