Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kerstmarkt in hartje Gennep

Op zaterdag 17 en zondag 18 december organiseert de stichting SumMmertime Gennep weer de traditionele Kerstmarkt op de Markt in Gennep. Zondag 18 december is tevens koopzondag, wat ongetwijfeld voor extra bezoekers en meer gezelligheid zal zorgen. Na twee jaar van stilte wordt de hoop gekoesterd dat de editie 2022 wèl door kan gaan.


De Markt zal op beide dagen omgetoverd worden in Kerstsfeer met gezellige kramen. De levende kerststal en sfeervolle kerstmuziek zorgen voor een prettige ambiance.

De overbekende ‘ Riefkoek ’ en ook de Glühwein zal niet ontbreken. Diverse koren zullen sfeervolle liederen vertolken in de Protestantse Kerk.

Voor beide dagen zijn nog plaatsen beschikbaar. Belangstellende ondernemers, ambachtslieden, beeldend kunstenaars en hobbyisten kunnen zich melden bij de Stichting SumMmertime Gennep, via kerstmarkt@summmertimegennep.com . De 4 meter brede overdekte kramen, eventueel met elektriciteit, zijn zowel voor één dag als voor beide dagen te huur. Aanbod van drank en eten kan alleen in overleg met de organisatie.

Momenten

17  zaterdag 17 december 2022 om 12.00 uur
18  zondag 18 december 2022 om 12.00 uur

Website en social links

www.summmertimegennep.com

Adres

Stichting SumMmertime

Markt 1

6591 BZ Gennep