Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

SumMmertime! Blues in Nierstown

De Hans Tap Band. Ze traden al eerder op bij SumMmertime. De Markt bleek toen al te klein. Vol enthousiasme speelden de musici het spreekwoordelijke dak er af. Alle reden hen nog een keer uit te nodigen.

De Hans Tap Band is oorspronkelijk ontstaan als Stevie Ray Vaughn tribute band, maar momenteel meer de blues-rock kant opgegaan met nummers van o.a. Joe Bonamassa, Popa Chubby, Gary Moore, ZZ Top enzovoort. Er wordt nog wel een aantal SRV nummers ten gehore gebracht maar dat is nu niet meer de hoofdmoot van het repertoire.


Lets go Banana’s is een band rond zanger gitarist Rafael Hekker. Al jaren speelt de band in een circuit van cafés, feesten en festivals in binnen en buitenland. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit de beste pop rock en funk nummers uit de jaren 70 en 80. Heerlijke muziek, uitermate goed gebracht.

De band is in 1995 opgericht en kent vele verschillende vormen en grootte.


Onze Special Guest is Jan Schwarte. Hij wordt terecht als een groot talent beschouwd op de elektrische gitaar. Het goede contact tussen de familie Schepers uit Gennep en Jan Schwarte heeft gezorgd voor een optreden van deze talentvolle Duitse bluesman met SumMmertime.

Datum

13  zaterdag 13 augustus 2022 om 14.00 uur

Website en social links

www.summmertimegennep.com www.hanstapbluesband.nl www.rafaelhekker.com

Adres

Stichting SumMmertime

Markt 1

6591 BZ Gennep