Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Gezellige kerstmarkt in Gennep

Op zaterdag 11 en zondag 12 december organiseert de stichting SumMmertime Gennep weer de traditionele Kerstmarkt op de Markt in Gennep. Zondag 12 december is tevens koopzondag, wat zonder twijfel voor extra publiek en meer gezelligheid zal zorgen Na een jaar van stilte wordt de hoop gekoesterd dat de editie 2021 wèl door kan gaan.


De Markt zal op beide dagen omgetoverd worden in Kerstsfeer met gezellige kramen. De sfeervolle Kerstmuziek zorgen voor een prettige ambiance. De overbekende ‘ Riefkoek ’ en ook de Glühwein zal niet ontbreken.

De Kerstmarkt start beide dagen om 12.00 uur en zal om 17.00 uur eindigen. Voor beide dagen zijn nog plaatsen beschikbaar. Belangstellende ondernemers, ambachtslieden, beeldend kunstenaars en hobbyisten kunnen zich melden bij de Stichting SumMmertime Gennep, via kerstmarkt@summmertimegennep.com . De 4 meter brede overdekte kramen, eventueel met elektriciteit, zijn zowel voor één dag of voor beide dagen te huur. Aanbod van drank en eten kan alleen in overleg met de organisatie.

De Stichting Summmertime Gennep gaat er vanuit dat coronamaatregelen in december geen roet meer in het eten gooien. Mocht dat wel zo zijn dan zal dit in november kenbaar gemaakt worden.

Momenten

11  zaterdag 11 december 2021 om 12.00 uur
12  zondag 12 december 2021 om 12.00 uur

Adres

SumMmertime

Zandstraat

6591 DD Gennep