Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Celine Cairo • Terrasconcert • Roepaen

Op zondag 22 Augustus komt singer/songwriter Celine Cairo met haar volledige band naar De Roepaen voor een middagconcert.


Singer/Songwriter Celine Cairo werd geboren in hartje Amsterdam, waar ze als tiener begon met gitaar spelen en het schrijven van eigen liedjes. Haar muziek wordt omschreven als 'sophisticated indie-pop' gedragen door Cairo's unieke stemgeluid.


Verwacht gevoelige popsongs vol ijle synths, akoestische gitaren en wijdse soundscapes, voor fans van London Grammar, Florence & The Machine en Adele. In 2010 bracht ze haar eerste songs uit en kwam ze terecht bij Edwin Evers en Matthijs van Nieuwkerk, die fan werden. Ze debuteerde vervolgens met een door Fink opgenomen EP, werd Radio 2 Talent en bracht in 2017 haar in Los Angeles opgenomen album Free Fall uit. Ze stond op Noorderslag, won ze de Zilveren Notekraker met haar debuut en toerde ze met haar band langs pop- en theaterzalen. Haar liedjes werden al ruim 15 miljoen keer gestreamd (haar bekendste liedjes 'Hibernate' gaat richting 8 miljoen streams) en zijn te horen in grote Amerikaanse series.


Voor haar nieuwe album Overflow reisde ze 2 jaar lang tussen Amsterdam en Londen, waar ze samenwerkte met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy). Het nieuwe album verschijnt op 27 augustus.


• Dit concert is seated met 1,5 meter maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen.


• De Inloop voor dit evenement is 14:00


• De prijs van €17,50 is excl. servicekosten

Datum

22  zondag 22 augustus 2021 om 15.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen Podium

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum