Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Struijk op Roepaen

Zaterdag om 19:00 staat de Limburgse Stephanie Struijk op de Mainstage van Roepaen! Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. 

 

In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

 

Deze switch is haar goed bevallen, en er kwamen meer liedjes in de moerstaal uit de pen gerold. Met haar nieuwe album ‘Fijn zo’ dat begin 2021 verwacht wordt, slaat Stephanie weer een nieuw hoofdstuk open in het Nederlands. Ze gaat door waar ze gebleven was, soms dromerig terugkijkend naar vroeger, maar de focus ligt vooral op verhalen die verder willen en liedjes die troost geven en de tijd misschien heel even stil doen staan.


Zaterdag is Stephanie te bewonderen samen met Reyer Zwart op de bas en Bernard Gepken op gitaar. 

Datum

31  zaterdag 31 juli 2021 om 19.00 uur

Website en social links

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum