Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jan Jakub Zielinski bij Roepaen

Jan Jakub Zielinski (Polen)

• L. van Beethoven: Sonate in cis klein “Mondschein”, op. 27 nr. 2

• Fr. Chopin: Sonate nr. 2 in bes klein op. 35 - Polonaise in As groot,

op. 53

• I. Albéniz: Iberia - Suite


Het internationaal Euregio Rijn – Waal Studentenmuziekfestival geeft de deelnemers de mogelijkheid om hun nieuwe kennis en vaardigheden direct toe te passen tijdens de festivalconcerten. Na het overweldigende succes van het pianofestival vorig jaar, dat zelfs tijdens de pandemie een verbluffende respons vond in de regio met 33 drukbezochte concerten in twee weken en een enthousiast publiek, hebben de organisatoren de samenwerking met de gemeenten en steden van de Euregio Rijn-Waal verder geïntensiveerd.


Naast jonge pianisten uit Nederland en Duitsland beloven studenten uit België, China, Italië, Japan, Zuid-Korea, Bulgarije, Litouwen, Groot-Brittannië, Moldavië, Oostenrijk, Polen, Spanje en Oekraïne het publiek een waaier aan interessante topvertolkingen tijdens 124 concerten dit jaar.


U wordt van harte uitgenodigd om onze concerten te bezoeken. Over donaties en misschien ook lidmaatschap van onze vereniging zouden we ons uiteraard zeer verheugen. Deze donaties geven de deelnemers de mogelijkheid hun cursusgeld te herfinancieren, wat voor hen niet onbelangrijk is.


Wilt u hierbij zijn? Meld u zich dan aan via: info@roepaen.com.

De toegang tot de concerten is gratis.

Datum

21  woensdag 21 juli 2021 om 20.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie