Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Blaudzun (semi-akoestisch, duo) bij Roepaen

Uniek concert in intieme setting, Blaudzun brengt een semi-akoestische show in duo bezetting met toetsenist en accordeonist Tom Swart.


Blaudzun brak door met Heavy Flowers (2012), waarvoor hij een Gouden Plaat en Edison ontving. Hij verkocht alle popzalen uit en speelde op gerenommeerde festivals in Nederland, België en Duitsland zoals Lowlands, Pinkpop, Hurricane, Pukkelpop en Rock Werchter. Na Heavy Flowers volgde Promises of No Man’s Land (2014), dat op nummer 1 in de Album Top 100 binnen kwam en een 3FM-Megahit, Hotshot op Studio Brussel en themasong bij de Olympische Winterspelen opleverde.


De afgelopen periode stond in het teken van de albumtrilogie Jupiter, waarvan het laatste deel _UP_ in 2018 verscheen. Ademden eerdere albums zwaar onder dekens van velours in een archaïsche sfeer, Blaudzuns sound is nu lichter. De liedjes hebben meer lucht en zijn ritmischer, dansbaarder. Blaudzun: “In mijn albums zat nooit seks, nooit dat dansbare. Deze plaat is sexy; een belangrijk element van rock-’n-roll. Het is feestelijker.” Hey Now van het album _UP_ was Topsong op NPO Radio 2 en Blaudzun speelde in 2018 op onder meer Pinkpop en Lowlands.


Let op twee voorstellingen 19.00 en 21.30 uur

Datum

10  zaterdag 10 oktober 2020 om 19.00 uur

Website en social links

Adres

Roepaen Podium

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie