Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Undercover: Bryan Adams • Roepaen Podium

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Bryan Adams.


'Run To You', 'Heaven', 'Summer of '69', en 'Please Forgive Me' met deze hits, is het zeker dat de hele zaal losgaat! Deze Canadese zanger en muzikant heeft vele catchy nummers in zijn repertoire en brengt die nog steeds met veel plezier ter gehore tijdens zijn spectaculaire live-shows. Tijdens de undercoversessie brengt de tribute band zijn typische, frisse stjil ten gehore en ze je nemen je mee in de feel-good sfeer van zijn songs. De sessie is onder leiding van Martin van der Starre.

De inloop voor deze sessie is om 21:00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Een ticket kost €10,- exclusief servicekosten in de voorverkoop en €12,50 aan de dagkassa.

Datum

12  vrijdag 12 juni 2020 om 21.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie