Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Undercover: Massive Attack • Roepaen Podium

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Massive Attack.


Massive Attack is een Britse band uit Bristol. De band bestaat uit twee leden: Robert ‘’3D’’ Del Naja en Grant ‘’Daddy G’’ Marshall. De band begon als trio met Andrew Vowles in 1988. Na hun eerste nummer Any Love werden ze getekend onder Circa Records. In 1990 leverde de band maar liefst 6 studio albums op. Tijdens het maken van de albums tot 1999 werkten ze alle drie ook aan hun eigen projecten. In 1999 ging Andrew Vowles toch zijn eigen kant op en werd Massive Attack een duo. Het duo is tot heden actief en hebben in totaal 13 miljoen platen verkocht. De sessie wordt geleid door Thomas Meeuwis.

 

De inloop voor deze sessie is om 21:00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Een ticket kost €10,- exclusief servicekosten in de voorverkoop en €12,50 aan de dagkassa.


Datum

8  vrijdag 08 mei 2020 om 21.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie