Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Undercover: Pearl Jam • Roepaen Podium

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Pearl Jam. 


Een van de meest iconische bands uit de jaren ’90, Pearl Jam! De band werd geformeerd in 1990 en kreeg al in 1991 grootse naamsbekendheid door hun debuutalbum ‘’Ten’’. Het album zorgde voor de ‘’grunge explosie’’ in de muziekwereld en de band werd een van de hoofdrolspelers in de grunge scene. Pearl Jam heeft tot heden 85 miljoen platen verkocht en zijn door the Rock and Roll Hall of Fame gekroond tot de meest populaire Amerikaanse rock & roll band uit de jaren ’90. De sessie wordt geleid door Lawrence Mul

 

De band:

Lawrence Mul (Hilltop Howlers) - zang

Mike Sedee (Black Bottle Riot) - gitaar

Gerben Bielderman (ex Pauw) - bas

Paul Diersen (Raw Flowers) - gitaar

Bob Hogenelst (ex Birth of Joy) – drums

 

De inloop voor deze sessie is om 21:00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Een ticket kost €10,- exclusief servicekosten in de voorverkoop en €12,50 aan de dagkassa.


Datum

1  vrijdag 01 mei 2020 om 21.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie