Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Undercover: ACDC • Roepaen Podium

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde´. Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan AC/DC.


AC/DC was begonnen in 1973. In 1975 schreven ze hun eerste album ‘’High Voltage’’ wat de doorstart was van hun carrière. In 1979 nam de band ‘’Highway To Hell’’ op. Het album werd enorm populair. Helaas stierf de leadzanger Bon Scott in 1980 door een acute alcoholvergifting. De band dacht ermee te stoppen tot de vervanging kwam van Bon Scott, Brian Johnson. De band nam later dat jaar hun meest succesvolle album op ‘’Back in Black’’. De band heeft tot 2014 nog 12 albums gemaakt en heeft wereldwijd meer dan dan 200 miljoen platen verkocht. De sessie wordt geleid door Bartel Bartels.

 

De band:

Andrew Elt (Sleeze Beez) - zang/gitaar

Ross Curry (Spo Dee O Dee) - gitaar

Bartel Bartels (Professor Nomad) - bas

Stephan van der Meijden (Independent) – drums

 

De inloop voor deze sessie is om 21:00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Een ticket kost €10,- exclusief servicekosten in de voorverkoop en €12,50 aan de dagkassa.


Datum

24  vrijdag 24 april 2020 om 21.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum